woensdag 14 april 2010

KKS16: persbericht

Dit persbericht werd onlangs verzonden naar verschillende media:


Locatie: BADGAST @ FAST, aan de boulevard van Scheveningen bij de haven. 

Kledingadvies: outdoor.

Op 15 april aanstaande van 17:00 tot 19:00 zal filosoof Bram Esser zijn Panorama Badgast presenteren. Gedurende zijn verblijf in Scheveningen houdt Bram zich bezig met 'grenskwesties' en komt hij tot verrassende inzichten. Zoals de Hagenaren vroeger naar Panorama Mesdag gingen om zonder te worden blootgesteld aan de elementen van Scheveningen te kunnen genieten, zo kunt u bij Panorama Badgast op een veilige manier genieten van een andere grens.  Kom naar zee en rust lekker uit terwijl u wordt vermaakt door dit wonderlijke Haagse panorama die u zal transporteren naar andere dimensies.



Dit was de reactie van het AD:



Zou u hier misschien een verduidelijkend persbericht over kunnen sturen? Wij kunnen er niet achter komen wat Panorama Badgast behelst. Is het een lezing, een schilderij, een film of wat anders? En waar wordt ‘het’ precies gehouden?

Met vriendelijke groet,

Maria Mulders

Redactie AD Haagsche Courant



Er is veel voor te zeggen om alleen nog maar vage persberichten de wereld in te sturen. Dingen die alleen te begrijpen zijn als je er naartoe gaat. Verwarring is niet per se een negatieve emotie, je kan er juist betekenis en diepgang aan ontlenen. Maar nieuwsmedia zitten niet op verwarring te wachten, die vinden dat alleen maar onhandig.  Alhoewel de nieuwsgierigheid van het AD wel geprikkeld is, lijken ze een beetje te lui om daadwerkelijk te komen.