zaterdag 24 oktober 2009

SF09 De mens zal steriel worden


Buiten bij de Praxis wordt de wereldproblematiek besproken

Wat zijn jullie aan het doen?


We moeten even een extra onderdeel in elkaar schroeven voor ons safari mobiel zodat het dekzijl omhoog blijft staan als het regent.

Wat benne de gij van plan dan?


De snelweg wordt wel eens omschreven als een noodzakelijk kwaad en omdat wij niet precies weten wat daar mee bedoeld wordt zijn we van plan een maand in het noodzakelijk kwaad te wonen.

Een noodzakelijk kwaad wil ik niet zeggen. Het enige kwaaie aan de snelweg, zijn de files en daar kan de snelweg natuurlijk niks aan doen. Het probleem is de groei en de zogenaamde vooruitgang. Alles wat te snel groeit gaat ook heel hard weer stuk. Ik zie het in dagelijkse in mijn praktijk als hovenier. De snelgroeiers gaan al kapot bij 1 nacht vorst.
De mensheid groeit ook te snel, we kunnen de wereldbevolking alleen nog voeden doordat we dat technologisch allemaal weten rond te breien. Maar de natuur dunt uiteindelijk zichzelf wel uit. We zullen niet massaal dood gaan aan kanker of aids maar aan Soas, de mens zal vanzelf steriel worden. Nou succes met de safari, ik ga een kast in elkaar zitten.