dinsdag 29 januari 2008

Professional Liars


Bruno Cabral was 25 toen hij na veel omzwervingen door Europa in de Duitse stad Leipzich belandde. Niet de plek die hij vanaf de Azoren, waar hij vandaan komt, voor ogen had gehad toen hij over zijn toekomst droomde.
Maar het lot had hem erheen gebracht en in het lot heeft Bruno veel vertrouwen. Hij ontmoette er Verena en heeft twee kinderen met haar: Vincent en Mathilda. Dat was ook niet de bedoeling maar lag blijkbaar op zijn pad, zo constateerde Bruno. Ook wij kwamen op zijn pad.
Toen ik hem vertelde over de vliegende Ghanese marktvrouwen en dat daar misschien nog wel een leuke documentaire inzat, besloot hij dat hij ‘Bruno Cabral van Concabral business solutions’ die film ging maken. Wij waren verrast want hij zat ten slotte in vastgoed. Hierop legde Bruno uit dat hij een machine heeft waar je van alles in kan stoppen en waar van alles uitkomt. ‘we are proffessional liars’.
Hij ziet ons als sinaspappels waar de sap uitgeperst moet worden. Bruno Cabral lijkt ons een geschikte vent en we gaan zeker met hem in zee om een documentaire te maken. Of liever gezegd twee documentaires: eentje over de marktvrouwen en eentje over hem. Want Bruno kan ons dan wel zien als sinasappels, wij zien hem als een goudmijn. De titel hebben we al: ‘The professional liars’.

Enkele uitspraken:
-its about luv
-I do diz for ze money
-its all about prodawction
-I am a prostitute
-you are a pimp and you are a madman, I like these guys.
-I'm like a plant, I will grow if you give me water
-this is Felipe, Felipe makes beautifull things
-I will squeeze you dry like oranges
-we areh Concabral and wie doe everytinghe

www.concabral.com